Over Sensimind en Dorien

Vanuit Sensimind verzorg ik bijeenkomsten voor ouder en kind waarbij wederzijds contact tussen jullie centraal staan. Als gezinspedagoog ben ik me bewust van de kracht van de verbinding tussen jou en je baby. Tijdens de bijeenkomsten staan ontspanning, plezier en de behoefte van jou en je kind voorop.

Als moeder van 2 kinderen heb ik ervaren hoe fijn het is om aan de band met je kleintje te bouwen. Sensimind heb ik dan ook opgericht omdat ik het positieve contact tussen jou en kind heel waardevol vind. Je baby is in eerste instantie volledig afhankelijk van je en wil zich graag met je verbinden. Dit motiveert mij om jou en je kind de kans te geven om bewust tijd met elkaar te brengen.

Naast Sensimind werk ik als docent bij mboRijnland. Ik ben verbonden aan de opleiding Pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent.   Het opleiden, begeleiden en ondersteunen van studenten is een waardevolle uitdaging. Daarnaast werk ik aan een traject voor nascholing voor de pedagogisch medewerkers op de babygroep in de kinderopvang.

Ik zie jullie graag voor een kennismaking!

Groetjes,

Dorien

In contact met je kind verandert kijken in zien, horen in luisteren, spreken in gesprek en voelen in beleven